domingo, 21 de maio de 2017

Biografia de Paulo Flores

Paulo Flores Costa (Cazenga, Luanda, 1 de Julho de 1972) é um dos cantores mais populares de Angola. Mudou-se para Lisboa durante sua infância. Começou como cantor de kizomba, lançou o seu primeiro álbum em 1998. As suas canções tratam temas diversos como o governo, a vida quotidiana dos angolanos, a guerra civil e a Magoga.
Discografia
Kapuete, 1988
Sassasa, 1990
Coração Farrapo e Cherry, 1991
Brincadeira Tem Hora, 1993
Inocente, 1995
Perto do Fim, 1998
Recompasso, 2001
Xé Povo, 2003
The Best, 2003
Ao Vivo, 2004
Ex Combatentes, 2009
Excombatentes Remix, 2012
O País Que Nasceu Meu Pai, 2013
WWW.MUSICASBOAS.CO.UK

Translate

Seguidores Fanpage

Previsão do tempo real

Blog Archive

Bandeiras de paises vesitante

Flag Counter

AVISO IMPORTANTE DE MUSICASBOAS

WARNINGS IMPORTANT: All material found here is the property of their respective authors and is only promotional purposes, that is, all material found is the responsibility of those who made the product and created, do not duplicate or commercialize any material found on our site. Law 10.695 Say no to Piracy. It remembers that the artists through the same or of their production, have total right on the archives shared on our site, and you may delete or change them at any time where this can be done through our contact available on our website.

Total de visualizações